image image
Teleanalys utbud
Radioadapter
Teleanalys utbud - Specialiserat utbud för kommunikation - Kundanpassade kablage
Radioadapter Radioadapter

Teleanalys

Ramavtal "IOB"

Teleanalys tillhör det team som vunnit upphandlingen av ramavtalet ”Realisering av Integrationsobjekt” (IOB) med FMV!

Ett betydelsefullt avtal som ger Teleanalys en bra basbeläggning flera år framöver. Teleanalys är mycket glada över att kunna bidra till ett starkt och kompetent team, som i övrigt består av Defcon Solutions AB, Svensk Konstruktionstjänst, Consoden AB och Granit teknikbyrå AB.

 Minicom-IP till Försvarsmaktens minröjdykare

Teleanalys har deltagit i ett projekt där vi har levererat vår kommunikationsplattform Minicom-IP till 3 stora ribbåtar som FMV har beställt till Försvarsmaktens minröjdykare.

Här kan du läsa mer!

Kommunikationsutrustningar

Teleanalys utvecklar, producerar och levererar driftsäkra och robusta produkter för radio- och telekommunikation som tål ytterst krävande miljöer.

Vi har erfarenhet, kompetens och förmåga att tänka nytt i fråga om avancerad kommunikationsutrustning för såväl militärt som civilt bruk. Vårt mål är att utveckla och producera de bästa produkterna inom området och att vara ledande leverantör inom kommunikationsteknologi för de svåraste av omständigheter och omgivningar.

Kablagetillverkning

Vi tillverkar komplexa kablage i mindre och medelstora kvantiteter med kort leveranstid. Det gäller alla typer av kablage för radio (koaxialkablar), data (t ex Ethernet), signalering och strömförsörjning i kombination.

 

  cables front 1